Cinefil – The Big Wedding

May 14, 2013 Andrei Cinefil

The Big Wedding - Poster

Săptămâna aceasta e timpul să râdem la comedia  The Big Wedding – Nuntă cu peripeții.

Nici nu se putea să fie fără peripeții dacă îi are în roluri principale pe Robert de Niro (Don) și pe Robin Williams (părintele Moinighan). Pe de Niro l-am mai văzut în roluri de familie și în filmele din seria Fockers,  unde ne-a amuzat teribil.

Dar să revenim la nunta noastră, sau, mă rog, a lui Alejandro (Ben Barnes – Chronicles of Narnia) cu Missy (Amanda Seyfried – Mamma Mia!), că despre asta este vorba în The Big Wedding.  Când cei doi se hotărăsc să se căsătorească,  familia se reunește și părinții lui Alejandro, Don și Ellie (Diane Keaton), divorțați fiind, trebuie să joace rolul unei familii fericite. Tot din marea familie mai fac parte și Lyla (Katherine Heigl – One for the money), Jared (Topher Grace – That 70’s show) și Bebe (Susan Sarandon – Cloud Atlas Thelma & Louise)

Predomină umorul de situație, fiind foarte greu să pui la cale o nuntă în care toată lumea ascunde ceva. Apoi se completează cu personaje haioase care fac tot felul de prostii, puține diferențe culturale și gata, avem rețeta unei comedii de succes. Una care vă va schimba dispoziția indiferent de ce s-a întâmplat înainte să veniți la film.

The Big Wedding e un film care merită văzut cu prietenii, pentru că nu e frumos să râzi singur și cu siguranța e mult mai spectaculos să auzi toată sala de cinema râzând. #numazic

Așa că, nu mai stați pe gânduri, adunați-vă prietenii și faceți rapid o rezervare la The Big Wedding, pentru că merită. (nu zic pentru că meritați că nu e reclamă la Loreal). Filmul rulează deja în cinematografe de vineri, 10 mai, fiind distribuit de MediaPro Distribution, însă n-am avut eu timp să vă spun de el, fiind ocupat cu nunta. :)

Vizionare plăcută!

6 Responses to “Cinefil – The Big Wedding”


Vorbeste acum sau taci pe vecie.

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/